Feri Lainšček

pisatelj

Sanje so večne

Ustvarjanje zame ni poklic, temveč način življenja. Knjige, ki sem jih napisal, filmi, pri katerih sem sodeloval, glasba, ki sem jo soustvarjal, pa tudi vse tisto drugo, kar je spotoma nastajalo in seveda še nastaja, je na nek način moja duhovna biografija.
Čeprav nisem ravnodušen ob tem, kaj drugi mislijo o mojem ustvarjanju, me najbolj vznemirjajo trenutki, ko nastaja nekaj novega.

Domov >  novice

Ljubi me, kot sonce sije

19.09.2019

Nova pesniška zbirka Ferija Lainščka LJUBI ME, KOT SONCE SIJE

Založba Mladinska knjiga je natisnila novo pesniško zbirko Ferija Lainščka z naslovom Ljubi me, kot sonce sije. Pesnik je pripravil izbor najlepših pesmi za mlade in vse tiste, ki jim je blizu ljubezenska lirika. Ob antoloških pesmih, kot so Ne bodi kot drugi, Sposodim si, Ladjice želja in Ne spreminjaj me, so v knjigi natisnjene tudi še neobjavljene pesmi. Knjigo uredila Irena Matko Lukan, ilustriral pa jo je Daniel Demšar.

več >
Kriminalni roman Ferija Lainščka "ZADOŠČENJE"

19.06.2019

Kriminalni roman Ferija Lainščka "ZADOŠČENJE"

Kriminalni roman Ferija Lainščka »ZADOŠČENJE«

Založba Litera je natisnila kriminalni roman Ferija Lainščka z naslovom zadoščenje. Uredil ga je Orlando Uršič, oblikoval in tehnično uredil pa Vid Andrej. Cena knjige je 24,90 EUR.

več >
Roman Ajša Najša avtorja Ferija Lainščka kot avdio knjiga

04.09.2018

Roman Ajša Najša avtorja Ferija Lainščka kot avdio knjiga

Nova avdio knjiga – roman AJŠA NAJŠA avtorja Ferija Lainščka. Najdemo jo v mobilni aplikaciji AVDIBOOK. Prispevki za biografijo Ajše Najše so ljubezenski roman, v katerem junakinja ugotavlja, da je ob ljubezni do drugega treba nujno ljubiti tudi ljubezen samo, pa včasih tudi samega sebe.

več >
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >